Είμαστε ο Αντώνης και η Λένα!

 
 

Αντώνης : Στα 18 μου λόγω λάθος διατροφικών συνηθειών έφτασα να ζυγίζω 120Kg. Ένας πελάτης στην οικογενειακή μας επιχείρηση, με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, επισκευές σε αλυσοπρίονα, χλοοκοπτικά και ποδηλατάδικο, μου μίλησε για την εταιρεία. Το 2004 ξεκίνησα με τα προϊόντα πετυχαίνοντας να ελέγξω το βάρος μου προς τα κάτω κατά 45 κιλά μέσα σε 11 μήνες!!!! Από τότε μέχρι σήμερα η διατροφή της Herbalife είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, συνδυάζω 80% διατροφή και 20% άσκηση για ένα ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα!!!

 

Λένα : Ως φοιτήτρια έχοντας ακατάλληλη διατροφή λόγω ωραρίων έφτασα να ζυγίζω 70Kg. Ξεκίνησα με τα προϊόντα το 2012 ως μέρος της καθημερινής μου διατροφής και μέσα στους 2 πρώτους μήνες έλεγξα το βάρος μου κατά 12 κιλά προς τα κάτω!!! Πλέον η διατροφή της Herbalife αποτελεί καθημερινή λατρεμένη μου συνήθεια σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή!

Η Λένα μη έχοντας επαγγελματική προϋπηρεσία, αποφάσισε το 2012 να ξεκινήσει part-time την Herbalife. Λόγω της κρίσης το 2014 η οικογενειακή μου επιχείρηση άρχισε να μην πηγαίνει καλά. Αποφασίσαμε, λοιπόν, η ευκαιρία που μας δόθηκε και πετύχαμε το δικό μας αποτέλεσμα να την μοιραστούμε και με άλλους ανθρώπους βοηθώντας τους να πετύχουν το δικό τους διατροφικό και στη συνέχεια επαγγελματικό αποτέλεσμα. Από το 2017 είναι η μόνιμη μας απασχόληση!