Επαγγελματική
ευκαιρία με τη Herbalife


Εγγραφείτε ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης στην Herbalife για έξτρα εισόδημα με ελεύθερο ωράριο με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με υψηλά εισοδήματα. Ή, γιατί όχι; Απλά για να αγοράζετε τα προϊόντα Herbalife σε προνομιακές τιμές!

Προνόμια μέλους που δίνει η Herbalife στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της

  1. Αγοράζετε απευθείας τα προϊόντα από την ΗERBALIFE στον κωδικό σας με έκπτωση απο 25%-50%.
  2. Μπορείτε να συστήνετε τα προϊόντα σε φίλους/ες σας ή συγγενείς.Τους τα δίνετε στη λιανική, εσείς κερδίζετε τη διαφορά (με αυτόν τον τρόπο έχετε τα δικά σας πρoϊόντα δωρεάν)
  3. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ειδικές ζωντανές ενημερωτικές συναντήσεις ή και σε online. Eκεί μπορείτε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε extra εισόδημα ή ακόμα και καριέρα, εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας
  4. Ο /η ανάδοχός σας (coach) είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή και σας βοηθά σε κάθε βήμα.

 

Η επιτυχία είναι δεδομένη… για να αποτύχεις πρέπει να προσπαθήσεις!

Μπορεί οποιοσδήποτε να γίνει ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife αποκτώντας όλα τα οφέλη του μέλους.
Μαζί μας θα έχετε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης  βήμα, βήμα καθώς μετράμε στο ενεργητικό μας 7 χρόνια πορείας καθώς και εμπειρίας στο αντικείμενο αυτό. Μας αρέσει να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να πετυχαίνουν τους στόχους τους και δουλεύουμε στενά μαζί τους εξαλείφοντας κάθε απορία τους ώστε να είναι σε θέση να ξεπεράσουν όλες τις προκλήσεις.

Στην φόρμα εγγραφής θα σας ζητηθεί το SponsorID που είναι το G712180127 και SponsorLastName που είναι το KON (όλα στα αγγλικά) . Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.